• Flexibele bakkerij systemen
  • Consistente producten van hoge kwaliteit
  • Uw project, onze verantwoordelijkheid
  • Garantie op langdurige prestatie

Van technische bakkerij engineering naar Systeem Integratie van totale bakkerij oplossingen

De uitspraak ‘eenmaal blootgesteld aan de bakkerij industrie, is er geen weg meer terug’ is het verhaal van mijn carrière. Mijn ouders hadden een bakkerij, waardoor de affectie met deze industrie er van nature is en nog steeds een belangrijke drijfveer is van ons succes. Groeien tijdens de evolutie in de bakkerij industrie heeft geresulteerd in een brede expertise en ervaring, wat heel uniek blijkt te zijn over de hele wereld.

Na mijn werk als Technisch Engineer in de Nederlandse bakkerij industrie sinds 1984, heb ik in 1993 besloten om mijn eigen bedrijf te starten.

Tegenoverstaand de verzadiging van onze thuismarkt, merkte we een snelle toename van kansen in de ‘opkomende markten’. Gedreven door de ‘verschuiving in welvaart van het Westen naar het Oosten en Zuiden’, dienden nieuwe markten zich aan met een hoge behoefte aan kennisdeling en een aanpak waarbij de professionele partner het gehele project uit handen neemt. De afgelopen jaren heeft Integrated Bakery zich dan ook ontwikkeld naar een onafhankelijke, turn-key leverancier van complete bakkerij projecten.

Inmiddels is ons team een mix van zeer ervaren engineers en jong gedreven professionals, toegewijd aan de bakkerij industrie. Samen ontwikkelen wij bakkerijen voor de toekomst van onze klanten en werken wij aan duurzame en flexibele oplossingen die bestand zijn tegen veranderingen in de markt en aanpasbaar zijn aan elke uitdaging waarmee u geconfronteerd wordt. Het eindresultaat is een winstgevende bakkerij onderneming.

Ik zie er naar uit om elkaar te ontmoeten, waar ook ter wereld!

Frans van der Schoot
Oprichter/Algemeen Directeur

Op zoek naar low-capex oplossingen op basis van tweedehands?