Met trots laten wij weten dat Integrated Bakery partner is geworden in BakeryTechChina. BakeryTechChina is een consortium van Nederlandse bedrijven die actief zijn in de industriële bakkerijsector. De focus in China ligt op het verbeteren van de industriële bakkerijproductie, veiligheid en kwaliteitsniveaus in de gehele keten door middel van het delen van Nederlandse expertise. Het consortium brengt Nederlandse expertise door de gehele keten samen, van ingrediënten tot en met koeling en totale bakkerij systeemintegratie.

De andere Nederlandse industriële bakkerij ondernemingen die in het consortium deelnemen zijn Zeelandia, Unispray, Sobatech, Rademaker, Tanis Food Tec, Ventilex, Dijko en Koma.

“Wij kijken uit naar de samenwerking met alle leden en het gezamenlijk behalen van successen in China” aldus Frans van der Schoot, oprichter en eigenaar van Integrated Bakery.”

Bakery China vakbeurs

Samen met de leden van het consortium neemt Integrated Bakery deel aan de Bakery China vakbeurs, die van 9 tot 12 mei in de SNIEC hallen in Shanghai gehouden wordt. Bakery China is de belangrijkste beurs in de Asia-Pacific regio, gericht op de gehele keten voor de bakkerij- en zoetwaren industrie. Ontmoet alle teamleden op stand W4A88 in hal W4; Equipment.

China Bakery fair

Larive

Het consortium wordt begeleid door Larive International. Larive heeft zeer veel ervaring met bedrijfsontwikkeling in groeimarkten, van het definiëren van de beste instapstrategie tot en met ondersteuning van de lokale implementatie. Ze hebben lokale vertegenwoordigers in meer dan 20 landen over de hele wereld, zo ook in China, waardoor ze deskundig advies en praktische ondersteuning kunnen bieden in het BakeryTechChina consortium.

“Wij zijn van mening dat de toevoeging van Integrated Bakery aan het consortium uitstekend past bij de bestaande mogelijkheden van de BTC groep. We kijken uit naar de samenwerking en heetten Frans van der Schoot (IB) van harte welkom bij de BTC groep” aldus Niels Verlinden, Sr. projectmanager van Larive International.”

BakeryTechChina logo

 

 

Praat met ons mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Frans van der Schoot

Meer weten?

Frans van der Schoot
Algemeen directeur

Bellen: +31 654 924 641 Volg ons op LinkedIn
Op zoek naar low-capex oplossingen op basis van tweedehands?