Afgelopen week was ik samen met mijn collega Frans van der Schoot in Shanghai. Enerzijds om de Chinese markt te verkennen, anderzijds om deel te nemen aan de beurs Bakery China, samen met het Nederlandse ‘BakeryTechChina’ consortium.

Een week vol ontdekkingen, nieuwe contacten, interessante gesprekken, leuke bezoeken en gezellige samenkomsten.

 

Shanghai

De stad Shanghai hebben we ervaren als een dynamische en opwindende stad. Een beetje vergelijkbaar met Hongkong. Stadsgezichten in Europese stijl met mooie, door bomen omringende, wijken en de skyline van Pudong is fenomenaal. Shanghai is waar China voor het eerst het Westen ontmoette en geobsedeerd door de nieuwste rages, modes en technologie.

Pudong skyline

Bakery China beurs

De beurs leverde een goede kijk op in de keuken van de Chinese bakkerij industrie. De behoefte aan mechanisatie en verbetering van kwaliteit is overduidelijk. Onze op maat gemaakte en geïntegreerde bakkerijoplossingen spraken aan en sluiten aan op de behoefte in de Chinese bakkerij industrie.

De sfeer onder consortiumleden was erg prettig en open en de komst van World Master Baker Peter Bienefelt zorgde voor een extra dimensie op de stand.

Wij bedanken Larive International voor de goede organisatie en support tijdens de afgelopen week. Ook aan alle consortiumleden en Peter Bienefelt, dankjewel. Voor ons was het zeer waardevol!

bakery china

Praat met ons mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Frans van der Schoot

Meer weten?

Frans van der Schoot
Algemeen directeur

Bellen: +31 654 924 641 Volg ons op LinkedIn
Op zoek naar low-capex oplossingen op basis van tweedehands?