Samen met de consortiumleden van BakeryTechChina, neemt Integrated Bakery deel aan de Bakery China beurs in Shanghai van  9-12 mei.

Een gezamenlijk doel is het op de kaart zetten van de enorme kennis en ervaring, die wij in Nederland hebben, op het gebied van het mechaniseren van de productie van bakkerij producten, met behoud van hoge product kwaliteit en flexibiliteit in de productie. In China groeit de brood en banket consumptie enorm en daarmee ook de behoefte aan het mechaniseren van de productie. We kunnen onze kennis en ervaring inzetten om China verder te helpen in de volgende stap.

Bakdemonstraties door Peter Bienefelt

Peter Bienefelt geeft twee spectaculaire demonstraties op de stand op donderdag 10 en vrijdag 11 mei. Hij is meester boulanger en dit jaar wereldkampioen geworden op de Bakery Masters in Parijs. Met het winnen van deze titel mag hij zich World Master Baker noemen.

Integrated Bakery heeft zich in maart aangesloten bij het BakeryTechChina consortium en kijkt uit naar de beursdeelname. Indien je in de buurt bent van Shanghai van 9-12 mei dan nodigen wij je van harte uit om ons consortium en World Master Baker Peter Bienefelt te ontmoeten op onze stand 4A88 hal W4: Equipment.

Praat met ons mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Frans van der Schoot

Meer weten?

Frans van der Schoot
Algemeen directeur

Bellen: +31 654 924 641 Volg ons op LinkedIn
Op zoek naar low-capex oplossingen op basis van tweedehands?