• Flexibele bakkerij systemen
  • Consistente producten van hoge kwaliteit
  • Uw project, onze verantwoordelijkheid
  • Garantie op langdurige prestatie
boerenbrood
Cynthia Jansen
Cynthia Jansen 3 minuten leestijd

Vermaut’s Boerenbrood kiest voor een gebruikte lijn met hulp van Integrated Bakery en Dubet

Vermaut’s Boerenbrood uit het Belgische Lendelede had recent een dringende behoefte aan capaciteitsuitbreiding voor de grootbroodproductie. Een eis die gesteld werd bij het vergroten van de capaciteit, was een korte terugverdientijd op de investering. De oplossing voor hun business case bleek een gebruikte productielijn. Ik sprak met Alain Daniels van Vermaut’s Boerenbrood en met mijn collega Rino van der Burght (zuster organisatie Dubet) over dit uitdagende project.

Lees blog
Bakery System Integration
Laura van der Meijden
Laura van der Meijden 7 minuten leestijd

Bakkerij Systeemintegratie en het opzetten van een bakkerij

“Het opzetten van een (semi) industriële bakkerij vereist de integratie van individuele bakkerijsystemen tot een compleet werkend systeem, van silo tot verpakkingsmachine en zelfs daar voorbij (levering en distributie). En dat maakt de bestaansreden van een Systeemintegrator”, aldus Frans van der Schoot. Met meer dan 35 jaar ervaring in advies, engineering, fabrieksontwerp en installatie, deelt hij met ons hoe bakkerijen werken en groeien en wat hem een Bakkerij Systeemintegrator maakt. Lees hier het complete artikel gepubliceerd in European Baker & Biscuit Magazine.

Lees blog
BakeryTechChina
Cynthia Jansen
Cynthia Jansen 2 minuten leestijd

Integrated Bakery sluit zich aan bij BakeryTechChina

Met trots laten wij weten dat Integrated Bakery partner is geworden in BakeryTechChina. BakeryTechChina is een consortium van Nederlandse bedrijven die actief zijn in de industriële bakkerijsector. De focus in China ligt op het verbeteren van de industriële bakkerijproductie, veiligheid en kwaliteitsniveaus in de gehele keten door middel van het delen van Nederlandse expertise. Het consortium brengt Nederlandse expertise door de gehele keten samen, van ingrediënten tot en met koeling en totale bakkerij systeemintegratie.

Lees blog
Opstarten bakkerijlijn
Jurgen Kruis
Jurgen Kruis 2 minuten leestijd

Plug & Play? Het opstarten van een geïntegreerde bakkerijlijn

Onze klanten zijn na de installatie van een nieuwe productielijn vaak ongeduldig en willen zo snel mogelijk met de productie starten. Ze hebben het idee dat het na de installatie (plug) een kwestie van ‘play’ is. Ik reis de hele wereld over om samen met klanten en leveranciers productielijnen in bedrijf te nemen en vertel welke 4 fases wij tijdens de ingebruikname doorlopen om de ingebruikname succesvol te laten zijn.

Lees blog