• Flexibele bakkerij systemen
  • Consistente producten van hoge kwaliteit
  • Uw project, onze verantwoordelijkheid
  • Garantie op langdurige prestatie
Rich's bakery
Rich Products Ltd. (project in uitvoering)
Engeland

Engelands grootste leverancier van bakkerijproducten aan de groothandel

Rich Products ltd. (Rich) is één van de grootste familiebedrijven in de voedingsindustrie en  toonaangevende leverancier van een zeer uitgebreid assortiment producten zoals zuivelvrije toppings, taarten, cakes, desserts, pizza’s, broodjes, muffins, koekjes, et cetera. Bovendien is Rich de grondlegger van het non-zuivel segment van de diepvriesindustrie en heeft inmiddels 50 productielocaties in 6 continenten en verkopen hun producten in meer dan 100 landen.

The Rich belofte ‘we will treat our customers, our associates and our communities the same way:  Like family’, is hun culturele waarde en de manier waarop zij zaken doen sinds het bedrijf is opgericht.

Contact

Klantbehoefte

Rich wil een nieuwe Europese productiefaciliteit realiseren in Andover, Engeland. Deze nieuwe bakkerij moet een voorbeeld worden voor de bakkerij van de toekomst; met groeimogelijkheden en uitgerust met de nieuwste technieken en automatisering.  Integrated Bakery is gecontracteerd voor de ontwikkeling en realisatie van deze faciliteit en levert integraal advies, bakkerij engineering en project management services met betrekking tot zowel de technische oplossing alswel ondersteuning bij de technische installaties en het ontwerp van het gebouw. De eerste bakkerij productielijn zal operationeel zijn in het eerste kwartaal van 2019 en de gehele bakkerij halverwege 2019.

Bakkerij oplossing

Project in uitvoering.
Frans van der Schoot

Meer weten?

Frans van der Schoot
Algemeen directeur

Bellen: +31 654 924 641 Volg ons op LinkedIn
Op zoek naar low-capex oplossingen op basis van tweedehands?