• Flexibele bakkerij systemen
  • Consistente producten van hoge kwaliteit
  • Uw project, onze verantwoordelijkheid
  • Garantie op langdurige prestatie
maxim's
Maxim’s Caterers Ltd. Hongkong (project in uitvoering)
Hongkong

Industrieel volume met ambachtelijke productiemethoden

Maxim’s Caterers Ltd. is een grote groep bedrijven die actief is in verschillende divisies. Ze hebben verschillende restaurantketens en bakkerswinkels. Het hoofdkantoor is in Hongkong, maar de winkels vind je in diverse landen in de Aziatische regio. Alles wat zij verkopen is huisgemaakt. Ze hebben een breed assortiment aan cakes, groot brood en allerlei typen broodjes, met en zonder huisgemaakte vulling. Kwaliteit en vakmanschap zijn de kernwaarden van Maxim’s.

 

Contact

Klantbehoefte

De bakkerij van Maxim’s op het industrieterrein in Tai Po is verdeeld over vier verdiepingen. Op één van de verdiepingen wordt het brood geproduceerd. De processen voor de dagelijkse productie van brood zijn erg arbeidsintensief. Om de toenemende vraag naar hun producten te kunnen produceren moet Maxim’s dringend zijn huidige productiemethoden automatiseren. Samen met een hoger niveau van automatisering is er ook de behoefte aan het behoud van flexibiliteit. Het productassortiment is zeer breed, waardoor er kleine productie-runs gedraaid worden. De laatste jaren heeft Maxim’s de markt verkend op zoek naar een oplossing, maar deze hebben ze niet kunnen vinden.

Bakkerij-oplossing

Integrated Bakery heeft een unieke combinatie van verschillende bestaande technieken ontwikkeld om daarmee Maxim’s de maximale flexibiliteit en het hoogste niveau van automatisering te kunnen bieden voor het produceren van hun specialiteiten.

Frans van der Schoot

Meer weten?

Frans van der Schoot
Algemeen directeur

Bellen: +31 654 924 641 Volg ons op LinkedIn