• Flexibele bakkerij systemen
  • Consistente producten van hoge kwaliteit
  • Uw project, onze verantwoordelijkheid
  • Garantie op langdurige prestatie

Wanneer de behoefte van de klant in kaart is gebracht, focust Integrated Bakery zich op de beste technische bakkerij oplossing, aangezien onze roots in de bakkerij engineering liggen. Met ons gepassioneerde team van professionals streven wij altijd naar het beste resultaat. We brengen de meest geschikte bakkerijmachines van betrouwbare leveranciers samen. Een turn-key levering van het bakkerij project en het nemen van verantwoordelijkheid voor het eindresultaat is ook onderdeel van onze toezegging richting het project.

Onze meest onderscheidende waarde, vergeleken met machinebouwers en leveranciers

Integrated Bakery is geen original equipment manufacturer (OEM’er), en dit is ook meteen onze meest belangrijke onderscheidende waarde richting onze klanten. Waarom? Omdat wij niet gedwongen worden om te verkopen wat onze fabriek kan bouwen, simpelweg omdat wij zelf geen machinebouwer zijn. Tevens hoeven wij niet te verkopen wat voor ons de hoogste marges biedt, waardoor wij vanuit een breder perspectief werken aan een bakkerij project.

Het spreekt voor zich dat Integrated Bakery alle OEM’ers en hun bakkerij oplossingen kent, met bijbehorende sterktes en zwaktes. Hierdoor zijn wij in staat om te kiezen voor het juiste systeem dat bij de behoefte van het project past. Gezien wij geen OEM’er zijn, kunnen wij kiezen uit verschillende manieren van productie (bakkerij systemen), verschillende merken van machines en wanneer nodig een bakkerij oplossing uitwerken met (gedeeltelijk) tweedehands bakkerij machines. Tevens heeft Integrated Bakery zijn focus meer op het product en het personeel dan de OEM’ers. We ontwikkelen het plan voor jouw bakkerij project en leveren de beste bakkerij oplossing, passend bij de geïnventariseerde behoefte, de benodigde capaciteit en je beschikbare budget.

Ons team van bakkerij experts bieden jou de beste bakkerij oplossing

Ons team van bakkerij experts hebben een brede kennis en ervaring en kunnen daarom overzien welk systeem het beste past bij het proces om de beste resultaten te kunnen behalen. Zij combineren zowel technische als technologische ervaring. Naast het kiezen van het geschikte bakkerij systeem, combineren zij ook systemen om nieuwe bakkerij oplossingen te creëren. Onze bakkerij experts blinken uit in ‘out of the box’ denken!

Bakkerij services, onze bakkerij consultancy partners helpen je graag

Integrated Bakery kan ook diverse services aanbieden zoals het uitvoeren van een bakkerij haalbaarheidsstudie, productontwikkeling en verbetering, training van het bakkerijpersoneel en het opstellen van procedures. Gezien deze services geen onderdeel zijn van onze dagelijkse werkzaamheden en expertise, werken wij nauw samen met bakkerij consultancy partners die ervaren zijn in dit werkveld en de industrie en onze aanpak zeer goed kennen.

Een op maat gemaakte bakkerij oplossing of een bakkerij concept?

Ben je op zoek naar een bakkerij oplossing of past een ‘ready to go’ bakkerij concept beter bij jouw bedrijfsstrategie? Integrated Bakery kan je met beide helpen. We hebben twee richtingen waarmee we richting de markt treden. Of we werken een oplossing uit naar behoefte van de klant of we bieden bakkerij concepten aan de klant. In het geval van een bakkerij concept, kunnen wij onze klanten een goed ontwikkeld bakkerij product(ie) concept aanbieden voor verschillende investeringsgroottes. Voor een op maat gemaakte bakkerij oplossing kan Integrated Bakery optreden als Systeem Integrator.

Op zoek naar low-capex oplossingen op basis van tweedehands?